# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Liviu Teodorescu lansează piesa „Mi-am pierdut răbdarea”

Liviu Teodorescu lansează piesa „Mi-am pierdut răbdarea”

Liviu Teodorescu lansează piesa „Mi-am pierdut răbdarea”

După ce Liviu Teodorescu a cântat în premieră la Virgin Radio România piesa "Mi-am pierdut răbdarea", fanii au aşteptat cu nerăbdare lansarea oficială a acestui track cu beat uptempo şi, al cărui titlu, defineşte starea de spirit a oamenilor din ultimii doi ani.

De astăzi, joi, 17 februarie 2022, single-ul "Mi-am pierdut răbdarea" poate fi ascultat pe toate platformele de streaming.

Această piesă a fost scrisă şi compusă de Liviu Teodorescu, iar, de producţia cântecului s-a ocupat George Călin, cunoscut sub numele de scenă Manuel Riva, care a colaborat şi în 2021 cu Liviu pentru piesa "Muzele". Aşa cum ne-a obişnuit artistul, "Mi-am pierdut răbdarea" este un track care gravitează în jurul iubirii, mai precis, Liviu vorbeşte în discursul lui muzical despre starea de nerăbdare şi adrenalina care intervin atunci când eşti interesat de o persoană şi vrei să faci primul pas pentru a-i capta atenţia.

Liviu Teodorescu a declarat: "Piesa asta e una din cele mai dinamice pe care le-am scos. E vorba de focul acela pe care îl simţi atunci când vezi pe cineva şi simţi că îţi pierzi răbdarea, vrei să intri în vorbă, să faci ceva. Abia aştept să cânt piesa aceasta la concerte, sincer, are un vibe uriaş ❤️".

Fiţi pe fază, videoclipul single-ului, care va transpune într-un mod inedit mesajul piesei pe micile ecrane, va fi lansat curând.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine ale noii generaţii din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 de mii de urmăritori. Interpret şi compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariţia în cadrul emisiunii concurs "Vocea României". De atunci, a lansat numeroase hit-uri şi are propriul studio de producţie muzicală, LiTE Music. În 2021, Liviu Teodorescu a colaborat cu Manuel Riva pentru single-ul "Muzele", a lansat, pentru al 4-lea an consecutiv, "LiTE Moments Vol. 4", o colecţie de 3 piese de suflet, şi a lucrat pentru prima dată împreună cu Ştefan Bănică pentru cântecul romantic "Ne Vedem Într-un Vis".

Sursa: Universal Music - 17 Februarie, 2022